Ny leder for faggruppe utdanning, Svein Hansen, sier han brenner for lederrollen og organisasjonsutvikling, og vil derfor jobbe for å skape utvikling innenfor fagområdet.

Han ønsker å presse på for å få til en felles og forpliktende utviklingsprosess, og bidra til at strategisk utvikling på fylkesnivå kan knyttes til pedagogisk utvikling på skolenivå. – Forhåpentligvis klarer vi framover i større grad å kombinere strategisk utvikling og barnehage-, skole- og kommuneutvikling innenfor de prioriterte tema, fremholder han.

Svein Hansen jobber til daglig som kommunalsjef for oppvekst og kultur i Flekkefjord kommune. Han har tidligere mange års erfaring fra skoleverket som lærer, inspektør og rektor. Han har i tillegg jobbet som fotballtrener på høyere nivå, før han i 2008 begynte i jobben som kommunalsjef.  

av Wanja Richardsen, publisert 27. april 2015 | Skriv ut siden